Bullfarm shop > FAST > Tehonlisääjät | Kirjaudu sisään

Tehonlisääjät

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

FAST Pump+

 

FAST Pump+ | lisätiedot

Muscle Size Maximizer


PUMP+ on suunniteltu edistyneille urheilijoille, jotka pyrkivät maksimoimaan lihasten voiman, kasvun ja sarjakestävyyden. Tämä tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineksia, joilla on tutkitusti merkittäviä vaikutuksia suorituskykyyn kovatehoisessa fyysisessä harjoittelussa.

Sen lisäksi, että PUMP+ antaa lisätehoa harjoitteluun, se myös kasvattaa lihasten kokoa lisäämällä nesteen määrää lihaksissa. Koska nestettä siirtyy lihaskudoksiin, on tätä tuotetta käytettäessä hyvä juoda noin litra normaalia enemmän vettä vuorokaudessa. PUMP+ otetaan ennen harjoitusta kehonpainoon suhteutetulla annostuksella. Isokoisille, suurilihaksille voimaurheilijoille suositellaan 10 tablettia, normaalikokoisille 6–8 tablettia.

Tätä tuotetta ei suositella vasta-alkajille tai nuorille. Pakkauskoko 120 kapselia

 

34.00 €

Osamaksulla alkaen 8.95 €/kk


FAST Beta Alanine

 

FAST Beta Alanine | lisätiedot

100% Beeta-alaniinijauhe


FAST BETA-ALANINE on karnosiini-valkuaisaineen aktivaattorina toimiva aminohappo, joka vaikuttaa kehon energiatasoihin ja lihaskestävyyteen. Sen tiedetään lisäävän suorituskykyä kaikissa maitohappoa tuottavissa lajeissa ja hidastavan lihasten väsymistä rasituksessa. Beeta-alaniinin ja kreatiinin yhteiskäytön on todettu myös vähentävän rasvamäärää kehossa ja lisäävän lihasmassaa enemmän kuin pelkän kreatiinin.

Beeta-alaniini on suhteellisen uusi ravintolisä, vaikkakin se on urheilijoiden ravintolisistä ehkä toiseksi tutkituin heti kreatiinin jälkeen. Beeta-alaniinin vaikutus perustuu sen kykyyn nostaa lihasten karnosiinipitoisuuksia, jolloin lihasten meneminen "hapoille" viivästyy. Tämä lihasten puskurointikapasiteetin tehostuminen parantaa anaerobista suorituskykyä ja kestävyyttä.

Karnosiinitasojen merkittävä nousu lihaksissa kestää useamman viikon, joten kreatiinin tapaan parhaan hyödyn beeta-alaniinista saa vasta muutaman viikon päivittäisen käytön jälkeen. Beeta-alaniini näyttäisi myös lisäävän lihasmassaa yhdessä kreatiinin kanssa otettuna enemmän kuin kreatiini yksinään. Beeta-alaniini voi aiheuttaa vaaratonta kihelmöintiä ihossa. Pakkauskoko 200g 

19.05 €

Osamaksulla alkaen 8.95 €/kk


FAST Creatine 300g

 

FAST Creatine 300g | lisätiedot

100%Kreatiinimonohydraattijauhe


Kreatiini on tutkituin urheilijoiden käyttämä ravintolisä. Sen tiedetään lisäävän urheilijoiden voimatasoja ja sarjakestävyyttä sekä nopeuttavan lihasmassan rakentumista. Kreatiinia on käytetty voimalajeissa jo yli 15 vuoden ajan ja sen tiedetään olevan turvallinen ravintolisä. Kreatiinin käytössä on tärkeintä oikea, kehonpainoon ja lihasmassaan suhteutettu annostus.

FAST CREATINE on puhtainta uusimmalla teknologialla valmistettua farmaseuttista kreatiinimonohydraattia. Jos tavoitteesi on lisätä lihasten voimatasoa ja sarjakestävyyttä, kannattaa ehdottomasti lisätä tämä tuote ruokavalion osaksi.

Jos olet vasta aloittamassa voimailuharrastusta, riittää sinulle 3–5 gramman päiväannos. Jos olet pidempään harrastanut voimalajeja, voit ottaa CREATINE-valmistetta 5–10 grammaa päivässä, riippuen lihasmassan määrästä ja harjoittelun intensiteetistä. Kreatiini imeytyy hyvin kun sitä otetaan harjoituksen jälkeen palautumisjuomaan sekoitettuna. Huom. Yliannoksesta ei ole hyötyä, joten noudata annostusohjetta. Pakkauskoko 300g

 

12.35 €

Osamaksulla alkaen 8.95 €/kk


FAST Creatine 600g

 

FAST Creatine 600g | lisätiedot
• Tutkitusti maailman puhtain kreatiini
• Kasvattaa kiinteää lihasmassaa
• Lisää voimaa ja sarjakestävyyttä
• Nopeuttaa palautumista kovista harjoituksista
• Antaa lisätehoa harjoitteluun

FAST CREATINE on uusimmalla teknologialla valmistettua puhdasta kreatiinimonohydraattia. Kreatiinimonohydraatin on useissa tutkimuksissa osoitettu parantavan urheilijan sarjakestävyyttä ja lisäävän maksimivoimaa lyhytkestoisessa suorituksessa. CREATINE sopii erityisen hyvin urheilijoille, joiden tavoitteena on lisätä voimaa ja kehon lihasmassaa luonnollisella tavalla. CREATINE imeytyy ja toimii parhaiten sekoitettuna palautumis- tai hiilihydraattijuomaan.

FAST CREATINE on maailman puhtainta farmaseuttista kreatiinimonohydraattia. Valmistusmaa Saksa.

Käyttöohje:

Kreatiinia otetaan 5-7 grammaa päivässä, suhteutettuna kehon lihasmassaan. Isoilla lihaksilla varustetut voivat ottaa kreatiinia isompiakin annoksia tarpeen mukaan. Kreatiini imeytyy parhaiten kun se otetaan treenin jälkeen palkkarissa.

Kreatíinitankkaus/syklitys:

Jos kreatiinin vaikutusta halutaan nopeuttaa/syklittää, voidaan alkuun tehdä 5 päivän pikalataus. Ota 5 grammaa ennen aamiaista, ennen harjoittelua, harjoittelun jälkeen ja päivän viimeisellä aterialla. Siis yhteensä 20 grammaa.

Latausjakson jälkeen siirrytään 5-6 viikon ylläpitojaksoon, jonka aikana kreatiinia otetaan normaali, lihasmassan määrään suhteutettu, päiväannos (esim. 5-7 g).

Ylläpitojaksoa seuraa 2-4 viikon tauko kreatiinin käytöstä.

Huom! Pitkäaikaisessa käytössä tankkausta/syklitystä ei tarvitse tehdä vaan perusannos päivittäin riittää.


Ainekset: 100% kreatiinimonohydraattia.
Annostus: 5-20 g (5 g = kukkura teelusikallinen)

 

20.90 €

Osamaksulla alkaen 8.95 €/kk


 Ostoskori

Bullfarm Shop, Mäntyhaantie 1, 33800 Tampere, Finland
puh. 0407771921, sähköpostiosoite bullfarm@bullfarm.fi
Viimeksi päivitetty 2015-05-06 14:41:41